1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

En löydä vastausta ongelmaani täältä!

Voit kysyä lisäapua ylläpitäjiltä (punaisen tai vaaleanpunaisen värinen nimi) pelissä tai foorumeilla yksityisviestillä. Voit myös kysyä apua foorumeilla. Rohkeasti vain kirjoittelemaan :)
#12

Mikä on Pärinäcraftin IP-osoite?

Pärinäcraftiin pääsee kirjoittamalla Minecraftin serverin IP:ksi parinacraft.net .
#11

Täytyykö minulla olla ostettu versio Minecraftista pelatakseni Pärinäcraftissa?

Kyllä, tarvitset ostetun version Minecraftista pelataksesi. Jos sinulla ei ole sitä vielä, voit ostaa sen täältä.
#10

Mitä ovat adminit ja moderaattorit?

Adminit ja moderaattorit ovat ylläpitäjiä. Adminien tehtäviin kuuluu varsinkin palvelimen hallinta. Moderaattorien tehtäviin kuuluu serverillä pelaajien auttaminen ja foorumien valvonta. Listan admineista ja moderaattoreista löydät täältä: http://www.murocraft.fi/pages/staffmembers/
#9

Miten voin ostaa VIP-jäsenyyden?

Voit ostaa VIP-jäsenyyden osoitteesta http://kauppa.parinacraft.net/ . Ostamalla VIP-jäsenyyden tai muita tuotteita, tuet Pärinäcraftin toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.
#8

Mikä on TeamSpeak ja miten pääsen sinne?

TeamSpeak 3 on keskusteluohjelma, jonka avulla voit jutella muiden MuroCraftissa pelaavien kanssa. MuroCraftilla on oma serveri TeamSpeakkiin, jonka ip-osoite on ts.murocraft.fi. Tarkemmat ohjeet TeamSpeakin käytöstä löydät täältä.
#7

Joku on tuhonnut taloni. Miten saan apua?

Käytä palvelimellamme olevaa lipukejärjestelmää (ticket system). Ylläpito tulee korjaamaan talosi, kun he huomaavat ja kerkeävät vastata avunpyyntöön. Lipukejärjestelmän ohjeet löydät palvelimemme ohjehuoneesta tai kirjoittamalla pelissä komennon /help avunpyyntö.
#6

Sain bannit MuroCraftiin. Miten voin hakea unbannia?

Jos et ole mielestäsi ansainnut porttikieltoasi tai se on liian pitkä, voit hakea porttikiellon lyhentämistä tai poistamista täällä. Muista lukea Bannivalitusten ohjeet -kohdasta kuinka valitat saamastasi porttikiellosta.
#4

Missä voin lukea säännöt?

Kun tulet ensimmäistä kertaa serverille, saavut suoraan sääntöhuoneeseen. Sääntöhuoneesta löydät kaikki tarvittavat tiedot MuroCraftiin pelaamiseen. Sääntöhuoneeseen pääset takaisin /warp säännöt -komennolla.
#3
FAQ Manager ©2016 Iversia from RPGfix.